Hoe kan ik mijn Matrix Massagestoel met Virtuagym koppelen?

 • 17 May 2024
 • 0 reacties
 • 34 Bekeken

Badge +1

Dit artikel legt uit hoe je jouw Matrix Massagestoel met Virtuagym kunt koppelen. 

 

 

Matrix Massagestoel koppelen

 

Vanaf heden is er een integratie mogelijk tussen Virtuagym en Matrix Massagestoelen. 

 

 

Hoe werkt het?

 

De integratie stelt je leden in staat om in te loggen op de massagestoel door hun QR-code/barcode of RFID-kaart op de lezer te scannen. Je kunt een specifieke creditprijs instellen om het apparaat te gebruiken. Als een lid de juiste credits heeft, ontgrendelt het apparaat zich en kan het lid de machine gebruiken. Om je leden toegang te geven tot deze service, kun je een speciale add-on maken en/of de benodigde credits in je lidmaatschappen opnemen.

 

Installatieproces:

 1. Zorg ervoor dat je de Check-In module in je Virtuagym-licentie hebt.
 2. Ga naar Systeeminstellingen > Credits en maak een nieuwe credit aan specifiek voor de massagestoel. Als je al een andere credit hebt die je wilt gebruiken, kan dit ook.
 3. Ga naar Systeeminstellingen > Hardware & Integraties.
 4. Maak een nieuw toegangspunt aan, zie afbeelding 1 hieronder.
 5. Configureer de toegangsregels voor dit toegangspunt. Hier kun je het type credit selecteren dat leden nodig hebben om toegang te krijgen tot de Matrix-massagestoel, evenals een optionele afkoeltimer. Zie afbeelding 2 hieronder.
 6. Deel de Connection Key van dit toegangspunt en je Club ID met je Matrix-contactpersoon (zie afbeelding 2 hieronder). Het Club-ID is de eerste cijfercombinatie in de Connection Key. Matrix zal de integratie aan hun kant kunnen configureren.
 7. Om van deze service een upsell te maken is het belangrijk dat je de nieuwe credits opneemt in je aanbod via een speciale add-on en/of ze opneemt in je lidmaatschappen. Afhankelijk van hoe vaak je leden de massagestoel mogen gebruiken kun je het aantal credits instellen dat aan het lid wordt gegeven. Dit artikel legt uit hoe je een add-on maakt.
 8. Zodra de integratie door Matrix is geconfigureerd, is deze klaar voor gebruik!

 

 

 

Voor vragen kun je contact opnemen met support@virtuagym.com.

 

 

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer


.main-menu-list.main-menu-list--quiclinks { display: none; }