Aanbevolen Bonprinter

  • 1 June 2023
  • 0 reacties
  • 53 Bekeken

Badge +1

In dit artikel wordt uitgelegd welke bonprinter wij aanbevelen.

 

 

Aanbevolen Bonprinter

 

Er zijn veel verschillende soorten bonprinters. Het is hierom niet mogelijk om concrete specificaties te geven waar jouw bonprinter aan dient te voldoen. Ons systeem kan gekoppeld worden aan meerdere bonprinters, maar om bovenstaande reden kunnen wij niet garanderen dat hij het doet. Controleer hierom altijd met onze Support of je account manager of jouw bonprinter werkt met ons systeem.

 

Onze aanbeveling


De bonprinter met USB aansluiting die wij aanbevelen, is de Star TSP100. Deze kun je bestellen via BYPOS. Let op: de bonprinter komt inclusief kassalade. Je kunt de bonprinter echter ook exclusief kassalade bestellen en je eigen kassalade er aan koppelen. Hoe dat werkt lees je hier. Dit kan gedaan worden met iedere kassalade met een RJ11/12 connector. 
 

 


Let op: We koppelen niet met de LAN Wifi bonprinter!

 

Hoewel onze Check-In oplossing compatibel is met de hieronder vermelde hardware en ondersteuning biedt voor inchecken bij de balie, tourniquets en toegangscontroledeuren die 24/7 toegankelijk zijn, raden wij klanten met grotere faciliteiten ten zeerste aan om samen te werken met onze lokale partners voor toegangscontrole, die specifiek zijn geïntegreerd met onze software. Onze lokale partners kunnen on-site installatie en toegewijde ondersteuning bieden die is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Klik hier voor meer informatie, of neem contact op met ons support team via support@virtuagym.com.


0 reacties

Geen reactie

Reageer


.main-menu-list.main-menu-list--quiclinks { display: none; }