Aanbevolen Kassalade

  • 1 June 2023
  • 0 reacties
  • 57 Bekeken

Badge +1

In dit artikel wordt uitgelegd welke kassalades wij aanbevelen. 

 

Let op! Hoewel onze Check-In oplossing wellicht compatibel is met de hieronder vermelde lades, raden wij klanten met grotere faciliteiten ten zeerste aan om samen te werken met onze lokale partners. Deze partners kunnen on-site installatie en ondersteuning bieden, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Klik hier voor meer informatie, of neem contact op met ons support team via support@virtuagym.com.

 

 

 

Kassalade

 

Er zijn veel verschillende soorten kassalades. Het is hierom niet mogelijk om concrete specificaties te geven waar jouw kassalade aan dient te voldoen. Ons systeem kan gekoppeld worden aan meerdere kassalades, maar om bovenstaande reden kunnen wij niet garanderen dat hij het doet. Controleer hierom altijd met onze Support of je account manager of jouw kassalade werkt met ons systeem. 

 

Aanbevolen kassalade

 

De kassalade die wij aanbevelen te gebruiken, is de kassalade BYPOS 410 24V RJ12.
Deze kun je bestellen via BYPOS.

 

Kassalade en een bon printer

 

De kassalade is gekoppeld aan de bon printer. Hiervoor moet de bon printer gekoppeld zijn aan onze software. In dit artikel is meer te lezen over bon printers.

 

Kassalade koppelen

 

Als je alleen de kassalade wilt koppelen, heb je een trigger nodig. Hiermee kunnen wij herkennen dat de kassalade is aangesloten aan een computer, zodat je deze direct kunt openen en besturen zonder bon printer. Een trigger bestel je hier


0 reacties

Geen reactie

Reageer


.main-menu-list.main-menu-list--quiclinks { display: none; }